Mei 2018  Alle problemen met vergunningen zijn opgelost en in november en december 2017 hebben we er zelfs een paar keer gelogeerd. Nu  zijn ze bezig om het huisje uit te bereiden.

 

Mijn zus Margarita en haar man Daniël zijn een huis aan het bouwen. Hier plaatsen we foto's van de voorbereidingen en de bouw. Het huis wordt heel milieubewust gebouwd en natuurlijk kan het ook niet te duur worden. Ik ben heel blij dat hun wens om een eigen huis te bouwen in vervulling gaat. Ze werken er super hard voor en we zijn erg trots op ze. Mijn ouders lenen geld aan mijn zus. Dit heet micro-krediet. Doordat mijn zus en haar gezin straks op hun eigen grond kunnen wonen waar ze nu al koffie en bananen op verbouwen, kunnen ze meer gaan verbouwen. Zodra ze genoeg geld hebben om het micro-krediet terug te betalen investeren wij weer in het kopen van landbouwproducten als koffie. Met die opbrengsten willen we weer andere mensen helpen.

 

Update jan 2017. Onderaan staan foto's van de aanleg van de riolering en sinds de tweede week van januari is er ook elektra in het huis. Het gaat de goede kant op.

 

Update maart 2017. Na een tijdje in het huisje te wonen bleek er een probleem te zijn met de vergunning voor de afwatering. Nu wonen ze weer even bij de moeder van Daniël totdat deze problemen zijn opgelost.